hout zit in ons dna. Al 3 generaties lang.

Houtbewerking en schrijnwerk stroomt door onze aderen

MHD is een jong en dynamisch familiebedrijf dat professionaliteit voorop zet. Bij elk project willen we ons garant stellen voor de tevredenheid van de klant.

Aan het roer van ons schrijnwerkbedrijf staat Dieter Holvoet samen met een team van 8 collega’s die gepassioneerd zijn door hout. Onze bouwstenen zijn een natuurlijk en duurzaam materiaal met een warm karakter. Elke dag geeft ons team het beste van zichzelf om de dromen en wensen van klanten te realiseren. Inmiddels werken we samen met een vast team van gedreven onderaannemers om projecten tot een goed einde te brengen.

Bij ons wordt er met ambachtelijke en Belgische materialen gewerkt. En daar kennen we alles van. Want we hebben drie generaties ervaring in onze achterzak. Onze focus ligt op het uitzicht, in combinatie met functionaliteit, de smaak van de klant het budget. In ons eigen atelier in Izegem transformeren we je favoriete houtsoort in de nieuwste aanvulling van je interieur of je buitenomgeving. We verzorgen schrijnwerk in de brede zin van het woord: van houtskeletbouw en interieur binnen schrijnwerk tot exterieurschrijnwerk .

Van vader op zoon

Onze kennis en knowhow over hout geven we al generaties lang door. We kennen hout door en door, van materiaal tot afwerking. En dat merk je bij elk project.

passie voor kwaliteit

Kwalitatief hout, materialen uit eigen land, een ambachtelijke aanpak. Dat zijn onze bouwstenen om voor elke klant een kwalitatief resultaat te leveren.

Modern machinepark

Onze ambachtelijke aanpak koppelen we aan een nagelnieuw machinepark om de allerbeste resultaten te bereiken. Zo blijven we innoveren met houtbewerking en technieken.